Opti-Coat No Rinse is de basis voor het perfect onderhouden van je wagen. 15 ml in 5 liter is alles wat je nodig hebt om je auto te poetsen. Geschikt voor voor zowel het interieur als het exterieur.

26,50 € BTW incl.

Dit is een klassieke shampoo voor mensen die graag schuim hebben. Deze is ook veilig voor de aangebrachte wax of sealant.

19,90 € BTW incl.

Hyper Seal is een sealant van ongeziene kwaliteit. Deze kunstmatige wax is speciaal ontworpen om de coating extra te laten glanzen. Op basis van SiO2 hecht deze zich langdurig aan onze coatings. Het is trouwens ook een handig drooghulpmiddel. Zéér zuinig aan te brengen = 1 spray per paneel.

50 € BTW incl.

Power Clean is een perfecte allesreiniger.

Zelfs het grofste vuil wordt veilig verwijderd.

Door deze te verdunnen kan men alles van banden tot interieurs reinigen. Dit product is niet geschikt voor glas.

26,50 € BTW incl.

MDR is speciaal ontworpen om mineralen te verwijderen zoals bv. kalkvlekken. Het product even laten inwerken om alle resten te verwijderen.

Altijd goed naspoelen met ONR !

26,50 € BTW incl.

Ferrex verwijdert snel vliegroest en teer. Vooral velgen hebben vaak last van deze vervuilingen. De paarse kleur die het product krijgt wijst erop dat de ijzerdeeltjes aan het oplossen zijn. Ferrex kan ook veilig op de lak gebruikt worden.

50 € BTW incl.

Ideaal om ruiten netjes te krijgen zonder vegen. In combinatie met een aangebrachte coating op de ruiten wordt de standtijd aanzijnlijk verlengd.

26,50 € BTW incl.

Protectant Plus is het ideale middel om lederen zetels te reinigen en soepel te houden. Net als de andere producten is dit ook zeer zuinig in gebruik.

Alle plastic onderdelen , zoals het dashboard , en rubbers kunnen hiermee ook behandeld worden.

26.50 € BTW incl.

Tire Gel is een bandendressing op waterbasis. De look van de banden is na behandeling niet extreem glanzend of vettig. Het product spat ook niet rond zodat de rest van de wagen netjes blijft.

26,50 € BTW incl.

Fabric Clean onderhoudt alle stoffen delen van het interieur. Het reinigt en zorgt voor een afstotend laagje tegen stof en vuil.

In combinatie met onze Opti-guard Fabric coating verhoogt deze ook de standtijd.

26,50 € BTW incl.