Polieren van alle wagens vanaf 350€ BTW incl.

Bij detallista kan u ook terecht voor het polieren van je wagen. Er zijn verschillende stappen mogelijk. Bij zwaardere lakschade is het soms nodig om in verschillende stappen te polieren. Elke auto is anders en ik bekijk altijd samen met de klant wat we kunnen bereiken. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met de dikte van de lak en het soort lak. Polieren kan heel ver gaan maar het belangrijkste is dat de klant tevreden is met het resultaat en dat de lak zo min mogelijk wordt beschadigd.

 

Helder maken lichten vanaf 40€ BTW incl. per stuk

Klanten komen vaak langs omdat hun lichten niet meer door de autokeuring geraken. Door deze te polieren en af te werken met de Opti-Lens coating kunnen de lichtblokken er weer jaren tegen. Het is tevens veel goedkoper dan nieuwe lichten te laten plaatsen.

54728509_1082637158587716_1596654298446430208_n.jpg
 

Herstellen van instapschade en bijkleuren van lederen zetels en cabriodaken. prijs vanaf 50€ BTW incl.

Stoffen daken krijgen het vaak zwaar te verduren. Vaak zijn deze helemaal verzadigd van vuil en verliezen ze hun kleur en waterafstotendheid. Lederen zetels hebben dan weer vaak last van instapschade. Deze schade kan heel lokaal bijgewerkt worden.

Het is tevens mogelijk om grotere delen volledig bij te kleuren. Een totaal nieuwe kleur behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Reinigen van het interieur van uw auto prijs vanaf 175 € BTW incl.

Dankzij de producten van Optimum Polymer Technologies en de combinatie van een stoombehandeling eneen dieptereiniging kunnen de meeste interieurs weer flink opgeknapt worden. De reiniging van het interieur kan soms een heel lastig karwei zijn. Ik denk dan bijvoorbeeld aan diep ingetrokken vlekken, hondenhaar, schimmels , enz. Ik bekijk graag samen wat er nog kan gedaan worden in deze gevallen.

 

Ozonbehandeling om vieze geurtjes uit uw wagen te halen (prijs vanaf 60 € BTW incl.) Enkel mogelijk i.c.m interieurreiniging.

Indien je wagen een ongename en ongezonde geur heeft kan de ozonmachine de lucht zuiveren van geurtjes en bacteriën. Deze diensr is wel enkel mogelijk in combinatie met een interieurreiniging. Een goede ozonbehandeling neemt ook ruim een dag in beslag en dient soms meermaals te gebeuren. Na de zuivering moet de auto goed ontlucht te worden zodat de ozon terug in zuurstof kan omgezet worden.

22290023_713938095457626_6397094801517314590_o.jpg
 

Aanbrengen van een Gloss-Coat vanaf 750€ BTW incl.

De Gloss-Coat is een semi-permanente coating. Dit wil zeggen dat hij 2 à 3 jaar bescherming biedt voor je autolak. Deze coating is een hybride coating. Door deze samenstelling is het een uitstekende coating maar in vergelijking met de Pro en Pro Plus is deze minder bestand tegen chemische vervuiling. Deze coating komt ook zonder garantie en qua hardheid moet hij het afleggen tegenover de Pro-coatings.

Qua glans presteert de Gloss-Coat beter dan een Pro en minder dan een Pro plus.

De Gloss Coat is trouwens veel ook makkelijker aan te brengen. Al deze eigenschappen zorgen voor een lagere prijs.